Transport is een essentiële schakel in de keten van kweker naar handel. Flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van de transporteur ontzorgt de kweker. Ronnie Peeters van Peeters Transport: “Al snel na de oprichting van het bedrijf werden we vaste transporteur voor diverse andere kwekers en handelaren uit de regio. Onze kernwaardes service, kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal in het bedrijf. We denken met onze klant mee en proberen te ontzorgen. Naast de transportdiensten biedt Peeters Transport ook facilitaire logistieke diensten. We verzorgen voor diverse klanten in-, uit- en opslag van plantgoed, voorraadbeheer en orderpicking.”
Naast een gedegen en gezonde groei van het bedrijf staat persoonlijk contact en efficiëntie centraal bij Peeters Transport.

Behoefte kennen

Ronnie Peeters ziet toekomst in het transport. Vooral door de manier waarop Peeters Transport georganiseerd is. “Onze achtergrond met de affiniteit met de kweker is een groot voordeel; het geeft ons duidelijk inzicht in de behoeften van de klant. Dit resulteert in een optimale wederzijdse klantrelatie. Bij Peeters Transport is alles mogelijk; transport in volle wagens, per pallet of via groupage. Afnemers hebben zoveel mogelijk te maken met dezelfde chauffeurs, die de procedure ter plekke kent. Ook bieden we geconditioneerde opslagruimte voor plantgoed die nog geen eindbestemming hebben. Deze facetten van onze dienstverlening worden enorm gewaardeerd.”

Groupage regio Zundert

Dagelijks rijden we door Zundert en omgeving om bestellingen van diverse opdrachtgevers samen te voegen.

Deze groeperen we in onze loods van ruim 4000 m2. Afnemers kunnen er voor kiezen om bestellingen zelf af te halen op 1 adres,

Of wij kunnen er voor zorgen dat deze bij de klant wordt bezorgd. Voordeel hiervan is dat door het samenvoegen wij de kosten laag

kunnen houden voor onze opdrachtgevers, en onze opdrachtgevers tijd kunnen besparen door alles op 1 adres te kunnen laden.

Ook verminderen we hiermee het vrachtverkeer in deze regio wat uiteraard ten goede komt voor het milieu.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Opslag

Heeft u behoefte aan op- of overslag van goederen?

Ook dat is mogelijk bij ons. Wij beschikken over 4000 m2 opslagruimte.

We spreken graag onze mogelijkheden met u door.